O nama

Profesionalni računovodstveni servis koji više od decenije nudi sve usluge na jednom mjestu
O nama

Tko smo mi?

Profesionalni računovodstveni servis koji više od decenije nudi sve usluge na jednom mjestu (ONE STOP SHOP) sa svrhom optimiziranja financijskog poslovanja klijenata i pronalaženjem najboljih poreznih rješenja koja će potpomoći rast i razvoj poslovanja. Ukratko, mi smo partner u poslovanju koji štiti vaše interese i omogućuje uštedu novca i vremena!

Who we are?

Zašto nas trebate?

Činimo vaše poslovanje jednostavnijim

Računovodstvo u potpunosti prilagođeno potrebama klijenta od strane stručnog tima garancija je najpovoljnijeg ishoda za klijenta, naravno uz zajamčenu tajnost podataka.

Profesionalno, brzo i sigurno do prave informacije

Konstantnim usavršavanjem uvijek smo u tijeku sa promjenljivim i kompleksnim pravilima porezne regulative te klijentima pružamo relevantne i pravovremene računovodstvene i porezne informacije.

Optimizacija poreznih izdataka

Svaki posao je jedinstven, te je potrebno razmotriti sve zakonske mogućnosti kako bi se dobilo optimalno financijsko i porezno rješenje koje smanjuje porezne obveze u svrhu rasta i razvoja poslovanja.

Sastavljanje i predaja poreznih prijava poreznom tijelu Republike Hrvatske

Pravilno sastavljanje porezne prijave je iznimno složen i stresan posao koji je najbolje prepustiti stručnom timu koji zna što radi.

Pravovremeno ispunjavamo obveze koje imate prema poreznom tijelu i obavljamo komunikaciju u Vaše ime

Preko punomoći u vaše ime razmjenjujemo podatke sa nadležnim državnim tijelima, predajemo izvješća propisana zakonom i pribavljamo potvrde o poslovanju.

Why do you need us?

Voditelji računovodstva

Vesna Matić

Računovođa

Iva Jagodar

Računovođa
Rizik nestručnog računovodstva i nepoznavanja poreznih propisa

Dinamično poslovno okruženje i kontinuirane promjene poreznih propisa su realnost svakog posla. Ukoliko na svojoj strani nemate partnera sa aktivnim znanjem računovodstva i poreznih propisa, prijavljivanje i plaćanje poreza postaje izrazito stresan i kompliciran posao koji u većini slučajeva rezultira problemima i nepotrebnim financijskim izdacima.

Nasuprot sebe imate tijelo porezne uprave koje raspolaže visokorazvijenim tehnološkim rješenjima utvrđivanja i naplate poreza koje će utvrditi i naplatiti porez po najnepovoljnijim uvjetima za vas.